Prijava

O nama

Autoškola CAR posluje pod nazivom tvrtke “Car” d.o.o. Rijeka, autoškola.
Sa sjedištem u Vukovarskoj 56,Rijeka nalazimo se u centru grada ispod tehničko strojarskog fakulteta i kemijsko tehničke srednje škola na glavnoj cesti koja vodi iz pravca grada prema Podmurvicama.

Petar-DraganicAutoškola “Car” uspješno posluje od 1. Kolovoza 1993. godine, od kada je dobila prvo rješenje za rad, na njenom čelu je od samog početka pa i do danas osnivač direktor i voditelj autoškole dipl. ing Petar Draganić, koji na poslovima osposobljavanja kandidata ima 35 godina radnog iskustva i koji je gotovo cijeli svoj radni vijek uložio puno truda i ljubavi u napredak i znanje mladih vozača te osposobio veliki broj kako mladih tako i profesionalnih vozača, te je u svom poslu i općenito u sigurnosti prometa na cestama kao i u prometnoj struci vrlo cijenjena osoba.

Rješenjem MUP-a BROJ: 511 – 01 – 24 – UP / I / 2008 / 1 – 2005 od 07.Rujna 2005 godine kada su sve autoškole u Hrvatskoj trebale proći postupak reverifikacije autoškola, “Car” autoškola dobila je dozvolu za osposobljavanje kandidata za vozače:

A1, A, B, B+E, C1, C1+E, C, C+E, D i M kategorija iz nastavnih predmeta prometna i sigurnosna pravila i upravljanje vozilom. Samim time postala je trenutno jedina autoškola na prostorima Primorsko-goranske i Istarske županije koja osposobljava kandidate za vozače svih kategorija koja su u vlasništvu autoškole.

Autoškola CAR ima svoje vlastito prometno vježbalište kao i parkirni prostor za vozila autoškole koje se nalazi u Marinićima u blizini trgovačkog centra Plodine.

Osim djelatnosti autoškole tvrtka CAR obavlja i prijevoz putnika moderno opremljenim autobusom marke Setra S 315 GT – HD.

KARAKTERISTIKE AUTOBUSA SU:

  1. Sjedećih mjesta 49 + 2
  2. Klima uređaj
  3. WC
  4. TV – DVD  – MP3
  5. Visoko komforna sjedala
  6. Sigurnosni sustavi ( ABS, ASR, ESP, BAS, GPS )