O nama

O nama

Autoškola CAR posluje pod nazivom tvrtke “Car” d.o.o. Rijeka, autoškola.
Sa sjedištem u Vukovarskoj 56,Rijeka nalazimo se u centru grada ispod tehničko strojarskog fakulteta i kemijsko tehničke srednje škola na glavnoj cesti koja vodi iz pravca grada prema Podmurvicama.

Autoškola “Car” uspješno posluje od 1. Kolovoza 1993. godine, od kada je dobila prvo rješenje za rad, na njenom čelu je od samog početka pa i do danas osnivač direktor i voditelj autoškole dipl. ing Petar Draganić, koji na poslovima osposobljavanja kandidata ima 35 godina radnog iskustva i koji je gotovo cijeli svoj radni vijek uložio puno truda i ljubavi u napredak i znanje mladih vozača te osposobio veliki broj kako mladih tako i profesionalnih vozača, te je u svom poslu i općenito u sigurnosti prometa na cestama kao i u prometnoj struci vrlo cijenjena osoba.

Rješenjem MUP-a BROJ: 511 – 01 – 24 – UP / I / 2008 / 1 – 2005 od 07.Rujna 2005 godine kada su sve autoškole u Hrvatskoj trebale proći postupak reverifikacije autoškola, “Car” autoškola dobila je dozvolu za osposobljavanje kandidata za vozače:

A1, A, B, B+E, C1, C1+E, C, C+E, D i M kategorija iz nastavnih predmeta prometna i sigurnosna pravila i upravljanje vozilom. Samim time postala je trenutno jedina autoškola na prostorima Primorsko-goranske i Istarske županije koja osposobljava kandidate za vozače svih kategorija koja su u vlasništvu autoškole.

Autoškola CAR ima svoje vlastito prometno vježbalište kao i parkirni prostor za vozila autoškole koje se nalazi u Marinićima u blizini trgovačkog centra Plodine.

Godina iskustva

Osposobljenih vozača

Karakteristike autobusa:

1. Sjedećih mjesta 49 + 2
2. Klima uređaj
3. WC
4. TV – DVD – MP3
5. Visoko komforna sjedala
6. Sigurnosni sustavi (ABS, ASR, ESP, BAS, GPS)

Kontaktirajte nas

Autoškola Car Rijeka

Autoškola CAR posluje pod nazivom tvrtke “Car” d.o.o. Rijeka, autoškola od 1. Kolovoza 1993. Sa sjedištem u Vukovarskoj 56,Rijeka nalazimo se u centru grada ispod tehničko strojarskog fakulteta i kemijsko tehničke srednje škola na glavnoj cesti koja vodi iz pravca grada prema Podmurvicama.

Kontakt podaci

}

PON-PET:

08:00-20:00 h

}

SUB:

8:00-13:00 h

Gdje smo?

Rijeka, Vukovarska 56

Rijeka, Marinići (poligon)